Wie is Leen?

Ik wil veel meer zijn dan management assistant!

Wie ik ben kort geschetst…

Na een jarenlange carrière als freelance management assistant durf ik me gerust een sterke organisator en een administratieve duizendpoot noemen.

Welke vaardigheden ik doorheen mijn carrière als management assistant heb verzameld, kan u nalezen in mijn cv. Die skills zullen namelijk ongetwijfeld ook goed van pas komen in de PA / butler functie die u voor ogen heeft.

Klik hier om mijn volledig cv te openen.

Wat u NIET in mijn cv terugvindt, maar ook zal willen weten…

Een cv geeft slechts een beknopte voorstelling van een persoonlijkheid. Voor een vertrouwensfunctie zoals die van een butler of personal assistant zijn echter ook andere troeven en karaktereigenschappen belangrijke keuzecriteria. Deze informatie mag daarom zeker niet op deze webpagina ontbreken:

Ik ben een trotse West-Vlaamse!

Maakt u zich geen zorgen, het West-Vlaamse accent komt enkel nog tevoorschijn op afroep. U en uw zakenrelaties zullen dus zeker geen vreemd accent of dialect kunnen thuisbrengen tijdens mijn werkzaamheden. Tenzij mijn moedertaal u uiteraard net goed uitkomt in een uitsluitend West-Vlaams gezelschap.

Wel sociaal, maar geen sociale verplichtingen

Als enthousiaste communicator houd ik er wel van om nieuwe mensen te leren kennen, te netwerken en in afwisselend gezelschap van de mooie dingen des levens te genieten. Ook mijn gezin speelt een belangrijke rol in mijn sociaal leven, maar nu de kinderen het huis uit zijn, heb ik geen sociale of huishoudelijke verplichtingen  die mijn 100% inzet en flexibiliteit in de weg zouden staan.

Mijn sterke kanten en talenten

  • punctueel, flexibel en loyaal
  • hulpvaardig en sociaal voelend
  • bijzonder leergierig, gedreven en enthousiast
  • een uitgebreid en divers netwerk aan professionele contacten
  • sterke communicator en onderhandelaar, maar ook team player en coach
Personal Assistant Leen Vandaele

Even verder kennismaken?

Een cv is maar een stuk papier, en deze webpagina vertelt u veel, maar lang niet alles over wie ik ben. Veel belangrijker dan woorden, is een gevoel en bepalen of het écht klikt. Aarzel dus niet om me even te contacteren, want ik kom graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking!