Wat mag u precies van deze butler verwachten?

Geen klassieke butler zoals de clichés doen vermoeden

Uiteraard heb ik een intensieve butlertraining gevolgd om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Van een gepast onthaal van uw gasten en een onberispelijke hospitality, een perfect gedekte tafel volgens de etiquetteregels en de nodige kennis om uw kostbare bezittingen perfect te onderhouden, ben ik dus zeker op de hoogte.

Maar laat u vooral niet verleiden om te denken dat ik een klassieke butler ben, die zich enkel op uw huishoudelijk management toelegt.

Ik heb namelijk een jarenlange carrière als management assistant achter de rug en wil de kennis en skills die ik in de zakenwereld heb verzameld, ook in mijn toekomstige butleractiviteiten blijven toepassen.

Ik ben dus de housekeeper die ervoor zorgt dat u zorgeloos thuis komt en die zorg draagt voor wat u belangrijk vindt, maar ook meteen de personal assistant die u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen neemt.

Kort samengevat wil ik een all-in-one butler zijn die zowel uw huishouden als uw privé en zakelijke administratie tot in de puntjes opvolgt.

butler Leen vandaele

Household management

 • Aansturen en coachen huishoudpersoneel
 • Opvolgen privé-administratie en huishoudbudget
 • Beheer vastgoedportefeuille en onderhoud gebouwen
 • Direct aanspreekpunt voor uw relaties en toeleveranciers
 • Voorbereiden van diners en feestelijkheden en onthaal gasten
 • ….

Zakelijke assistentie

 • Notuleren bij confidentiële meetings
 • Travel management, logistieke ondersteuning en beheer gebouwen
 • Voorbereiden van zakelijke correspondentie en agenda management
 • Administratieve verwerking van boekhoudkundige verrichtingen
 • Opschonen en bijhouden van analoge en digitale klassementen
 • …..

Iets voor u?

Een professionele butler kan de meest uiteenlopende principals dienen. U kan mij bijvoorbeeld inschakelen om de gasten in uw hotel of cruiseschip in de watten te leggen tijdens hun verblijf, maar eerder nog kijk ik er naar uit om een vertrouwensrelatie te creëren met een European Business Family die ik op lange termijn kan verwennen.

Zo kan ik namelijk mijn zakelijke aanpak met een persoonlijke touch combineren. Het travel management voor uw volgende zakenreis voorbereiden of de kinderen van school afhalen, ik doe het beide even graag!

Uw partner en/of kinderen krijgen van uw butler dus ook onverdeelde aandacht en toewijding!

Uw planning en prioriteiten veranderen soms snel?

U heeft het ongetwijfeld erg druk en uw planning verandert voortdurend. Daarom sta ik als butler quasi permanent ter beschikking om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Of dat nu het aansturen en opvolgen van uw huishoudpersoneel is of uw valiezen inpakken voor een weekendje weg, alles is mogelijk!

Ook op mijn flexibiliteit mag u vertrouwen. Zelfs avond- en weekendwerk vormen voor mij geen hindernis.

Mijn thuis

Ik geniet van het leven en onderhoud mijn sociale contacten. Toch houdt niets en niemand me tegen om te verhuizen. Voor een interessante butler vacature ben ik bereid te verhuizen in binnen- en buitenland. Of verkiest u een inwonende butler? Ook dat is bespreekbaar!

Even kennismaken?

Overweegt u om een butler in dienst te nemen, dan hoop ik van harte dat u mij even contacteert. Tijdens een persoonlijke kennismaking kunnen we namelijk meteen uw wensen en mijn service aftoetsen.